hamburgershape
<<PrevNext>>

Om oss

PAMU AB startades 1989. Det har sedermera övergått från att vara ett aktiebolag till att vara ett varumärke inom koncernen SONSA Business AB. Dess sortiment finns sedan 2020 hos Direktlaminat i Hjortsberga. 

Sortiment

Vi erbjuder våra kunder ett brett standardsortiment av förvaringslösningar i laminat och bordsskivor i högtryckslaminat. Våra standardskåp tillverkas i Bok, Björk och Vitt men vi kan även tillverka sortimentet i en mängd olika färger, material och ytskikt. Hör av er om ni har några ytterligare frågor så hjälper vi gärna till.

Produktion

Vi har total kontroll över hela produktionen och all tillverkning såsom formatering, kantlistning och montering sker hos oss . Detta gör att vi kan anpassa och specialtillverka möblerna exakt efter era önskemål.

Miljö

Vårt miljöarbete pågår kontinuerligt. Eftersom all tillverkning och montering sker hos oss så kan vi garantera att våra produkter uppfyller våra krav på miljö och kvalité. Alla produkter tillverkas i ISO-certifierad verksamhet enligt ISO 9001 och ISO 4001. 

För att se våra certifikat inom koncernen hittar ni dessa här.